Cercar en aquest blog

diumenge, 22 de novembre del 2020

Manteniment i formació

Seguim fent treballs de manteniment i formació dels arbres del viver, la majoria els portem bàsicament amb poda, pero en alguns com els faig ens entretenim a pentinar-los amb filferro.

De moment hem fet dos. Aquest primer, hem començat per retirar les poques fulles que quedaven i així veure amb claredat que tallem i amb que ens quedem.





I despres d'unes  hores .... casi que tot els dia, i sense pensar en fer fotos del procés de treball, al final ha quedat així.
Aquest arbre ja s'havia filferrat altres vegades i ara tenia molta ramificació, aixó ha fet que haguem pogut retallar algunes rames gruixudes que no ens agradaven.


les quatre cares







El segon que hem fet aquests dies, no vam pensar ni en fer les fotos de com estava abans de començar. En aquest cas  no s'han tallat rames molt importants, nomès ordenar el ramatge i prou, hi ha algunes que no ens agraden pero les reduirem de poc a poc







En total pentinaren set o vuit faig no els publicarem tots, necessitem el temps per fer aquests treballs.
La conclusió practica d'aquesta entrada es per entendre que ara es bon temps per fer aquests treballs de ordenar el ramatge, ja sigui filferrant, sols amb poda o  mig i mig.

Vicenç B.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada