Cercar en aquest blog

dissabte, 18 de setembre del 2021

27a Exposició de bonsai ciutat de Reus

 Casi un mes despres de la última entrada, avui hem visitat un altra exposició. En aquest cas la 27a Exposició de bonsai ciutat de Reus, organitzada per la Agrupació cultural bonsai Baix Camp, un club dinàmic, amb molta empenta i ganes de anar tornant a una certa normalitat tot i les dificultats.

L'exposició en si ha estat ben plantejada, com sempre, alguna novetat en les distribucions dels taulells una acurada selecció dels arbres dels socis  i un programa d'activitats molt complert, fan que el públic ja estigui fent cua per entrar abans que s'obrin les portes.

Aquesta exposició es un lloc en que m'agrada d'assistir-hi sempre em retrobo amb amistats i coneguts que aquesta vegada feia molt de temps que no ens veiem en persona.

Les fotos que he fet no son tot el que he vist, no mes unes pinzellades per mostrar que la visita s'ho mereix i motivar a algun indecís a que la visiti durant els 7 dies que queden d'exposició.


















Aprofiteu l'ocasió!! el motor bonsai comença a funcionar de nou!!, ja en portem dues en poc temps i en seguiran d'altres!!

Salut
Vicenç B.