Cercar en aquest blog

dissabte, 8 de setembre del 2018

50.000 Visites!!

Com aquell que no vol la cosa, i sense casi donar-me'n compte hem traspassat. la xifra de les 50000 visites del blog.
Un blog sense pretensions, simplement com un entreteniment on anar explicant les meves vivències amb el mon dels bonsais i dins del propi viver/col·lecció particular. Un blog anàrquic sense seguir cap pauta de publicacions, ni en temps, ni en temes de cap tipus, potser l'única pauta aplicable es que les publicacions son fetes amb material recent d'aquells mateixos dies de la publicació.

No sempre hi ha material per publicar i es llavors quan es tira del tema taules d'exposició per tal de hi hagi moviment en el blog.

Un moviment que segons les dades que va registrant el contador, que va començar a funcionar el 23 de maig de 2014, ha arribat avui a les 50000 visites i poc mes. Uns càlculs aproximats que he fet, resulta que hi ha unes +/- 30 visites diaris de mitja. Una quantitat  que esta prou be, per a la meva manera de veure les coses... si el bonsai sigués un fenomen de masses segurament ja no m'agradaria tant.


Vull agrair de tot cor totes aquestes visites, durant tots aquests anys/dies a aquest blog anàrquic que seguirà publicant de la mateixa manera, sense pretensions ni obligacions de cap mena.



Gracies
Salutacions
Oliana bonsai
Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada