Cercar en aquest blog

dimarts, 24 de setembre del 2024

Taller Setembre 2024

 Passada la parada de les vacances de l'estiu, hem tornat a començar els tallers de aprenentatge i millora en la nostra formació del bonsai.

Ja feia molts dies que no ens veiem i hi havia ganes. Aquest primer dia no ha fallat ningú i tothom ha estat molt interessat en els treballs realitzats i les explicacions rebudes.

Una vegada repassat com ha anat l'estiu i una ullada a la col·lecció del mestre, ja ens hem posat a la feina amb els arbres que s'havien portat per l'ocasió.

Primerament un parell de teixos de propietats diferents on els treballs han estat mes teòrics que pràctics però amb els comentaris exposats hi haurà opcions de millora.







I a continuació, ha estat el torns d'un oliver bord en un aire d'estil literari al que s'ha començat per netejar part de l'escorça fins a trobar la vena viva, la sorpresa ha estat en trobar unes termites a l'interior que han fet variar els plans. S'ha passat a fer un sanejament de tot el tronc cosa que a tingut ocupat al propietari casi tot el mati.




I mentre s'anava netejant l'olivera, ens hem començat a mirar un pi que ja s'havia treballat en altres dos tallers, l'últim al mes de juliol. Tots varem coincidir que amb tant poc temps no es faria un treball massa important però al final la recomposició ha esta força important.









Ara mes compacte, deixarem que passi la tardor i l'hivern tranquil fins l'any que ve. Entre tant anirem fent els nostres tallers mensuals, tot seguint les col·leccions de cadascú una vegada al mes.

Salutacions,
Vicenç B.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada