Cercar en aquest blog

diumenge, 23 de setembre de 2018

Exposició de bonsai del Jardí botànic de Barcelona

Aquest dissabte passat tres companys del club bonsai Balaguer i jo, ens vam anar d'excursió a visitar l'esdeveniment mes important que es fa actualment en terres catalanes, relacionat amb el mon del bonsai.
L'exposició es realitzava dins del edifici següent, situat a la part alta del Jardi Botanic de Barcelona, un lloc molt agradable de visitar a banda d'aquest esdeveniment.


En la sala interior, amb diversos compartiments, hi havia els diferents arbres exposats, amb una mes que notable afluència de públic que feia força difícil fer un reportatge ordenat de tots els arbres. 


Va passar una bona estona, fins que no em vaig poder dedicar a fer algunes fotografies dels arbres, saludant a amics i coneguts. Entre tant vaig fer algunes fotos generals del ambient.
En tot el recinte es portaven a terme diferents activitats alhora, una manera de que els visitants estiguessin entretinguts, la veritat es que no hi havia temps per avorrir-se. Fins i tot podies veure com immortalitzaven alguns arbres en pintures sobre paper d'arròs.


Alguns dels arbres que vaig fotografiar entre el públic com vaig poder. 


Aquest cartell em va cridar l'atenció per ser una de les varietats que jo també cultivo, i que fins ara no l'havia vist mai en les exposicions o potser que no m'hi hages fixat prou.
En una altra sala, mestres reconeguts per tothom, feien diferents demostracions de treballs sobre junipers. Eren quatre demostracions simultànies.
De camí cap a la zona de mercat, et trobaves una mostra dels bonsais que el jardí botànic te exposats tot l'any al públic.La zona del mercat era un dels atractius forts, a la meva manera de veure, de tot l'esdeveniment.
Una bona quantitat de profesionals, van desplaçar la seva paradeta a aquesta exposició en que un molt bon nombre de visitants es movien entre uns llocs i altres

I per últim, un punt també important d'aquest any ha sigut el muntatge d'un bar/catering on poder reposar les forces que la calor de l'ambient et feia perdreMolt bona exposició, molt bon ambient, felicitar a Juan Jose Pardo i col·laboradors per la feina feta i poder aconseguir reunir aquestes meravelles vingudes de diferents llocs de la península, mobilitzant al mateix temps a l'aficionat al mon del bonsai. Enhorabona.

Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada