Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de març del 2016

ES VEN (Celtis australis) Lledoner

Aquí en aquesta entrada aniré posant algun dels arbres que em vull treure,  si no pots passar a recollir-ho o no ens podem veure en algun esdeveniment, no fa falta que t'interessis per l'arbre, ara com ara no vull estar enviant res.

Si tot i així estàs interessat en aquest arbre, envia un correu (v.ben.v@hotmail.com)  o truca´m 659052099 i ens posem en contacte. 

Aquesta entrada s'anirà editant cada cert temps, tot canviant la imatge de l'arbre i el títol de l'entrada pel nom de l'arbre a la venda. D'aquesta manera apareixerà en el gadget de  Es Ven el nom o codi de l'arbre en qüestió.

 Tota aquesta moguda ve al cas per la quantitat de visites que hi havia en una entrada dedicada a l'assistència a un mercat durant l'any passat i he pensat que pot ser que s'interessessin per aquella entrada pensant que es posaven arbres a la venda. Així que he cregut oportú crear aquesta entrada vinculada a aquest gadget per intentar treure'm algun arbre. (L'entrada de l'assistència al mercat ja s'ha eliminat)
Soc conscient que el no fer enviaments limita molt aquest tema però és que no vull dedicar mes temps del que dedico ara al bonsai bàsicament per que ja no tinc mes.

No deixeu missatges en aquesta entrada. Gracies.

Lledoner (Celtis australis)
Recuperat 2006, Ultim trasplant 2020, mides test 35 x 25 7

200 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada