Cercar en aquest blog

dissabte, 28 de setembre del 2024

Visita del Club Bonsai Lleida

 Ja feia un temps que teniem prevista la visita del Club Bonsai Lleida als patis de bonsai d'Oliana.


Aquest dissabte va ser el dia escollit i puntuals l'hora acordada ens hem reunit a on solen començar aquest tipus de trobades ... a esmorzar!!!



I ja ven tips, cap als dos patis de cultiu de bonsai, mes grans que tenim a Oliana: la col·lecció particular del Sr. Ernest i OlianaBonsai.

Sols obrir les portes, els visitants entusiastes del bonsai ja han començat a gaudir de tot el que els sentits els aportaven.




Cap a mig mati em fet el canvi de pati de cultiu, on hem tingut una altra dosi de gaudiment per anar rematant la jornada.







Alguns tornaven a dinar a casa, així que hem ajustat l'horari prou be per poder visitar els dos patis sense presses i poguessin fer els seus plans amb prou temps.

Agrair públicament des d'aquest blog, que hagin pensat en nosaltres, per passar un mati de bonsai amb la nostra companyia i el visionat dels nostres treballs amb els bonsais. Esperem que hagi estat tot del vostre grat i que hagin quedat ganes de tornar. Per nosaltres, teniu sempre les portes obertes i esperem tornar-vos a veure quan cregueu convenient. Gracies per tot i a tots !!

Salut 
Vicenç B.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada