Cercar en aquest blog

dimarts, 28 de febrer del 2023

Visita de "Villacebuche bonsai y suiseki" i amics

 Avui hem tingut l'agradable visita de en David Garcia anima mater de Villacebuche bonsai y suiseki, el seu germà i en Manel, tots al mateix temps integrants de L'associació bonsai del Vallès, que han vingut a passar el mati als vivers d'Oliana.

Abans d'anar per feina el primer es omplir el pap...


Omplint la panxa hem passat una estona i així ja no es tan aviat, les temperatures es comencen a  moderar i fa de mes bon transitar pel pati sense tant fred.



El mati ha anat passant, mirant per aquí i per allà comentant de tot el que envolta aquesta afició i repassant els arbres del dret i del revés.







També hem parat una mica d'atenció als recent trasplantats d'aquest any que estan a l'interior reparats del fred de les nits que encara es important.




Quan ja ho hem tingut tot vist (ja era mig mati) i com que algun no havia estat mai per aquí ens hem atansat a veure el pati de l'Ernest que sempre es un goig per la vista i mes si no hi has estat mai.




El mati s'ha passat volant, però crec que han quedat amb prou ganes de repetir l'experiència, en David i en Manel ja son reincidents, això he'm fe pensar que .... tornaran. 
Gracies per aquestes visites. Dies com aquest fa que tinguem ganes de seguir evolucionant bonsais i passant hores als vivers perdent la noció del temps. Gracies per tot.

Salut,
Vicenç B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada