Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de desembre del 2022

Resum Desembre

Tal com es plantejava en l'entrada anterior, "resum novembre" , vam iniciar el mes de desembre treballant caducs a tort i dret. Acabant de treure les fulles, podant o pre-podant, posicionant rames amb filferro o tensors, endreçant els testos i els prestatges.

El primer cap de setmana, on es van ajuntar cinc dies per dedicar al bonsai, va ser molt productiu, casi vam fer passar una quarta part dels arbres del viver i les seves respectives prestatgeries.

Una mostra d'aquests primers dies son les següents imatges, mostrades algunes com "abans i despres"











Alguns amb les presses nomes es va fer "el despres" i molts altres ni el despres. De fet tampoc cal posar-los tots per que si no això seria molt llarg.






El següent cap de setmana ja varem tornar a estar atrafegats amb tallers, el dissabte al club bonsai de Balaguer i el diumenge...a Cambrils a casa d'una entusiasta, amb el mestre i el grup de cada mes.










La següent setmana ja es mig mes, dies plujosos i neu per les proximitats ens van fer reduir el ritme, tant que fins el cap de setmana casi no hi va haver activitat.

En el tercer cap de setmana, el dissabte vam rebre la agradable visita del Kurrillo i l'Aurora, companys d'afició de fa molts anys i que tants bons records de vida bonsaiera compartim.



Un matí molt satisfactori, amb un bon esmorzar amb tertúlia, repassant batalletes i despres visitant els vivers de l'Ernest i meu, compartint experiències d'abans i ara amb l'entusiasme que ens caracteritza.


I el diumenge vam seguir amb les rutines de l'època, anar podant, netejant i posant ordre en els arbres i els prestatges, ja han caigut totes les fulles dels caducs i les que falten ja es poden fer caure a terra per despres passar el bufador/aspirador i deixar-ho tot net i polit per passar l'hivern.








Amb aquestes feines acabarem de passar el que queda de l'any. Ja ho veurem l'any que ve!!

Bones festes i ....fins l'any que ve!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada