Cercar en aquest blog

dimecres, 30 de novembre del 2022

Resum Novembre

 Aquest mes també hem estat força ocupats. Ja el primer dia que ens vam poder dedicar al bonsai, agafem els estris, també alguns arbres i cap al taller mensual que fem al club bonsai Balaguer.

Alguns dels que es van treballar en part i és van acabar durant la setmana següent Com que els dies encara eren bons, es va poder treballar a l'exterior tot el mati. A la tarda, ja al viver, es va tindre de regar, feia alguns dies que no es regava. També es van seleccionar alguns arbres pel taller  a casa del mestre amb un altre grup d'entusiastes. 

Al dia següent també vam poder treballar al carrer, encara millor que el dia anterior a Balaguer, al ser una localitat de costa quasi-be feia calor.

El taller va estar enfocat a treballs de poda, fusta morta i modelatges de diferents arbres dels assistents a la trobada.Durant els següents dies vam estar acabant els treballs, com dic mes amunt, iniciats en els dos tallers  del primer cap de setmana del mes.

El segon cap de setmana també vam estar mig enfeinats. El dissabte un taller al matí, amb els entusiastes de l'Alt Urgell i Andorra, que ens vam reunir a casa del senyor Vicenç per ajudar-lo amb les tasques dels pins, que és la espècie que mes té i de mida mes gran.El diumenge d'aquest segon cap de setmana vam poder estar dedicats al nostre viver, continuant amb podes, posant ordre en els taulells de cultiu i vam haver de tornar a regar, durant el dia encara feia calor i una nit amb vent va ressecar els substrats.

Entretant...el temps va passant...

El tercer cap de setmana casi no es va dedicar cap hora al bonsai, atendre altres assumptes de la vida va fer que hi hages molt poc temps per la nostra passió. Les poques hores que hi vam dedicar van estar enfocades a la contemplació, ...que es un altre aspecte del mon del bonsai que m'agradaria poder fer mes sovint.

La següent setmana ja vam tornar a fer feina. vam dedicar els dies a preparar material per portar al mercat de l'exposició Chuushuu, que va fer l'associació Tarragona bonsai el cap de setmana del 26 - 27
I el diumenge, despres de reposar suficient, vam dedicar el dia a reordenar el que no es va vendre en els bancs de cultiu i seguir esperant que acabin de caure les fulles per netejar-ho tot, seguir podant els caducs, aclarir els perennes de fulla ampla, treure la fulla vella de pins i sabines, i al mateix temps intentar modelar tots els que es pugui, durant els propers dos mesos abans del temps dels trasplantaments. 

Salut
Vicenç B.2 comentaris:

  1. Vaya actividad te has dado ese mes bravo !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, ya casi no hay diferencia entre meses, siempre voy tarde a casi todo.

      Elimina