Cercar en aquest blog

dissabte, 25 de juliol del 2020

Projecte engreix 8

Projecte engreix 1
Projecte engreix 2
Projecte engreix 3
Projecte engreix 4
Projecte engreix 5
Projecte engreix 6
Projecte engreix 7

Aquests dies de calor intensa, abans de que arribi l'agost, es bon moment per fer una ullada al creixement d'aquesta temporada en els bols de cultiu per engreix.

Les dues primeres generacions a la imatge següent on sembla la selva.
A l'esquerra  els que ja van pel tercer any, a la dreta els que van pel segon...


i les següents imatges dels bols que  es van plantar aquest any.

el dels 5 palmatums diversos


En aquest, dos carpes, un faig i dos evonimus. També espontàniament han nascut un oliver  que esta a la base de la canya i una parra (vitis vinifera)


En el tercer, les 3 plantes de groseller han crescut molt pero no han fet cap fruita. La parra de Virginia que els filaments ja s'arrosseguen pel terra i el sanguinyol, que aquest si que esta ple de fruita, també porten un bon ritme de creixement



Els 4 salzes negres s'han estirat molt


El bol de les  5 pomeres everest sols han estirat el tronc principal


i per últim el bol de les callicarpes que estan tenint un creixement desigual, alguna a crescut molt i altres  sols han fet unes poques fulles i petites.


Encara que aquest últim bol no funcioni del tot be, en general estic prou satisfet de com esta funcionant aquest darrer conjunt i els dels anys anteriors. Amb els espontanis que van sorgint es compensarà les possibles pèrdues que hi puguin haver durant els cinc any de cultiu que estan previstos.

Ara deixarem passar el temps tot esperant una mica mes de creixement despres de les calors de l'estiu. 
Actualitzarem una propera entrada, potser millor cap a la tardor, quan ja hagin perdut la fulla o estiguin al punt de perdre-la.

Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada