Cercar en aquest blog

dilluns, 1 d’octubre de 2018

Projecte engreix 3

Projecte engreix 2
Projecte engreix 1

Tres mesos des de l'ultima entrada dedicada a aquest tema, tocava actualitzar com van les diferents especies del projecte.

Els nejikans, que els costava de creixer, han fet una bona estirada i el millor de tot es que han doblat el diàmetre del tronc.Els burguerianos no s'han comportat tots per igual, nomès tres han fet una forta estirada i els esqueixos que es van afegir es confirma que han arrelat.Els oms son els que mes s'han estirat, els brots principals fins a 2 metres d'alt i les bases del tronc ho han notat 


Algun, com el de l'esquerra de la imatge, es una mica defectuós amb conicitat inversa...res que no es pugui arreglar amb una colzada.


Els cotoneàsters fan tants brots i brotets que costa de poder veure el tronc.


Un que es deixa veure, també ha engruixat bastant.Les pyracanthes a banda del fort creixement han reforçat les punxes. no es podent ni tocar.


Les pruneres son potser les que mes han engreixat el tronc, tot i que els brots no han estat tan llargs com en altresPer últim, els brots dels Chaenomeles speciosa han crescut força però no es visualitza en el tronc. Ara toca esperar que finalitzi el creixement i caigui la fulla, despres podar tots aquests brots llargs per concentrar la força en els brots de la base tot passant l'hivern. Així que
actualitzaré al desembre que aquests passos ja estaran fets.


Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada