Cercar en aquest blog

dissabte, 28 d’abril del 2018

Visita Soshun 2018


Avui de visita a la ciutat de Tarragona, mes concretament a l'exposició Soshun 2018 que organitza l'Associació Tarragona bonsai.
El dia ha estat gris i no ha acompanyat, fent que l'afluència de públic no hagi estat a l'alçada del treball fet pels socis en el muntatge d'aquesta exposició. Pot ser que no hagin coincidit en el temps de la nostra assistència. De totes maneres diumenge encara esta obert i no us ho podeu perdre.

 Algunes imatges de l'expo







 


Un dels principals motius de la visita era la conferencia de Xavier Redón de bonsaizen  i representat per Espanya de la Nippon Bonsai Sakka Kyookai Europe ,sobre el Kazari. Com entendre una mica mes la filosofia japonesa en l'exposició de bonsai




A les 12 h estava previst tallers amb els arbres dels socis, però l'interès del públic en el tema Kazari, ha provocat que es passes a visualitzar, sobre l'exposició, les explicacions de la conferencia tot repassant els arbres i mes concretament els conflictes que podem veure o trobar amb una filosofia mes oriental.


El tema es prou interessant i si t'ho expliquen potser fins i tot es fàcil d'entendre, una altra cosa es que canviem la nostra filosofia o manera de pensar per filosofia oriental en un mati solament.


El mati ha estat prou intens, i encara ha sobrat temps per revisar alguns arbres dels socis i visionar-los pel futur.


Resumint: un mati molt entretingut i interessant, rematat amb un bon dinar entre amics i coneguts.

Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada