Cercar en aquest blog

dissabte, 12 de maig del 2018

Exposició Fira Solsona

L'Associació de Bonsai Natura del Bages a estat convidada a fer una exposició de bonsai durant la Fira de Sant Isidre de Solsona.
Des de Bonsai Oliana no podíem deixar passar l'oportunitat de fer una visita als companys de Manresa i mes tenint'ho a vint minuts de casa.


No mes entrar, un taulell amb unes composicions de Ikebana rebien als visitants


Ara que les plantes floreixen i estan verdes es un bon moment fer per aquestes composicions 




Els arbres un per un amb les limitacions del meu mòbil, però no mes per que us feu una idea, sempre millor visitar en persona les exposicions, així es mes motivador per les persones que tenen el treball de fer-les.


















Una exposició cuidada amb tota classe de detalls, els arbres nets i polits. Comentant amb l'organització, ha sorgit la problemàtica habitual de tots els clubs, molts socis i pocs a participar. 
Per aquest esdeveniment han aportat arbres tan sols tres persones o quatre. Un esforç que si despres la gent s'ho mira no mes per les xarxes socials, pot ser que no sigui prou gratificant, per que una part important de fer una exposició, encara que sigui a nivell de club, es les tertúlies i comentaris que es creen entre els afeccionats a aquest art i altres visitants menys avesats a aquests esdeveniments.  





Visiteu les exposicions en directe, encara que ja les hageu vist en fotos... hi falta el tracte personal que no us decebrà.

Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada