Cercar en aquest blog

diumenge, 15 de maig del 2016

Castellserà 2016

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Castellserà la Fira del Bandoler, una fira amb molta artesania i com no podia ser d'altra manera, un artesà local del món del bonsai com es Jaume Robira ha estat convidat a fer una exposició del seu treball als arbres.

Només entrant a l'esquerra, rebia al visitant un escriptori amb un llibre de visites facilitat per l'ajuntament on cadascú podia deixar les seves impressions de l'esdeveniment.

Acompanyant l'escriptori un parell de literatis i dos soques mortes; una de sabina i una altra de ginebre, col·locades sobre respectives bases de fusta com si siguessin bonsais secs.


La distribució dels arbres al voltant de la sala dificultava la pressa de fotos amb un contrast suficient per poder apreciar la magnitud del treball realitzat. Per contra, la visió en directe a la sala es mes que espectacular ja que les parets de pedra i donen un aire antic que realça encara mes la bellesa dels arbres.





Els arbres exposats en una fila de tres taulells expositors, que col·locats en el centre de la sala, entre unes pilastres de pedra son els que potser surten mes desafavorits al no tenir cap paret darrera.

















Els dos literatis que guardaven el llibre de visites.



Cara de satisfacció d'en Jaume Robira tot mudat per l'ocasió i no es per menys, ja que  durant les dos o tres hores que em estat a la sala hi ha hagut un constant anar i venir de públic amb mostres constants d'admiració i felicitacions per la feina feta durant anys.  


L'Ernest i jo també hem sortit gratament satisfets per aquesta mostra portada a terme per una persona sola, pel que fa referència als 41 arbres.
 L'ajuda de la família i un altre veí del poble afeccionat al bonsai han completat el muntatge i col·locació dels mostradors.

 De veritat, "Chapeau"!!

Vicenç B.





2 comentaris:

  1. Hola Vicenç,un fi de setmana de moltes visites i de molt bones exposicions,gracies per compartir les exposicions amb els que no hi podem asistir .

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molts caps de setmana no hi ha res i altres que estan a tope,..està mal repartit!!

      Elimina