Cercar en aquest blog

dissabte, 14 de maig de 2016

HARU, St.Vicenç dels Horts

El que tenia que ser un dia complert de bonsai, amb la visita a dues exposicions, una pel matí a Malgrat de Mar i una altra per la tarda a St. Vicenç dels Horts. Ha resultat ser només un dia de bonsai a mitges, la del mati es veu que l'han ajornat per segona vegada sense publicar-ho enlloc i fins i tot a l'ajuntament, que en principi facilita els locals, n'estava al corrent.
Total 450 Km, que per sort no s'han perdut tots, Per la tarda he pogut visitar la Haru del Bonsai Club de St. Vicenç dels Horts. El president Pablo Hurtado m'ha ensenyat i comentat de primera mà tots els arbres de l'expo


Aquest del mestre Gabriel Romero es el que va servir pel cartell de l'esdeveniment.


Els següents ja son dels socis, estan les fotos barrejades amb les plantes d'accent. no crec que passi res; els arbres, les plantes, els conjunts i en general tot es de molt bona qualitat. Unes fotos generals, es pot veure que hi ha hagut una selecció previa dins del club prou important. 
Amb la criba han quedat quinze exemplars i tot molt ben posat.
Felicitar al Bonsai Club St. Vicenç per aconseguir poder fer una exposició tan cuidada i amb participació d'una bona part de socis del club. 


Vicenç B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada