Cercar en aquest blog

divendres, 24 de maig del 2024

10 anys del blog !!

 Ahir va fer 10 anys d'aquest blog. Vam començar amb aquesta entrada. En aquells dies tot eren ganes i projectes, alguns ja s'han complert i altres estan encara pendents. Ara l'afició ja flueix amb mes calma, ja hi ha alguns arbres mes madurs i altres en camí, que ja hi van arribant. La quantitat d'arbres ens sobrepassa i un dels temes que es veu afectat es el blog. Ja no hi ha tantes ganes de publicar activitats, els seguidors podeu veure que tan sols es publiquen les que es fan en conjunt amb altres grups de gent. La tendència crec que serà la mateixa en endavant. Ja hi ha molta informació bona en el mon de internet i també de dolenta, com per seguir publicant mes tècniques i treballs repetitius que al final no mes cal buscar-ho, aplicar-ho i guardar-ho si un altra vegada ho has de fer servir i no vols tornar a perdre el temps buscant-ho.



Així que el blog seguirà en aquesta línia de publicacions, en les que s'explicarà lo que bonament es pugui i amb el temps que es disposi.  S'ha d'entendre que per mi la prioritat passa cada vegada mes a els arbres abans que l'internet.

Gracies a tothom per seguir visualitzant aquest blog, tot i les poques entrades que es publiquen, i fer que el numero de visites vagi pujant de poc en poc però contínuament.

Molt agraït a tots i a per 10 anys mes!!

Salut,
Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada