Cercar en aquest blog

diumenge, 22 de gener del 2023

Visita de l'Associació de bonsai Masia Can Florenci

Aquest dissabte passat hem tingut la grata visita d'alguns dels socis i president de l'Associació de bonsai Masia Can Florenci



Hem passat un mati agradable comentant de tot sobre bonsai: tècniques, experiències i vivències diverses d'aquest mon que tant ens apassiona.
Vull aprofitar aquí per donar les gracies, per les fotos i poder compartir-les amb els lectors d'aquest blog, dels arbres que mes els hi han agradat dels dos vivers. 
Aquestes primeres son del pati de l'Ernest amb arbres i muntatges de grans dimensions i mes avall...
















... altres sis imatges del pati d'OlianaBonsai, a on aquests dies estan tots els arbres mes estrets per resistir millor les gelades, de fet durant la visita, encara estaven els substrats congelats.







Hem resistit el fred prou be, fins que se'n ha anat el sol, podeu veure que tots reien o potser que el fred ens estirava la pell.
Conyes a banda, vull agrair sincerament el interès i esforç d'haver fet un viatge tant llarg per venir a veure'ns a Oliana. Sempre ens es agradable rebre visites d'entusiastes del bonsai i que facin expressament tants quilometres ens omple de satisfacció i gratitud.  

Esperem poder coincidir en altres visites i esdeveniments, tot gaudint d'aquesta sana afició.

Torneu sempre que volgueu, sereu benvinguts.


Salut,

Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada