Cercar en aquest blog

dijous, 30 de juny del 2022

Resum Juny

 Comencem el mes seleccionant un arbre que he de portar a una exposició el mes que ve. Després de molt mirar i valorar-ho, hem decideixo per aquesta alzinera: no te filferro a les rames, la brotació ja ha madurat i es tota nova, no s'hi ha de plantar molsa que ja hi es, el test esta net de calç,...


Comencem a netejar la molsa que s'enfilava pel tronc i faig unes proves de la composició que farem, tot consultant-ho amb la organització. Faig un bon nombre de fotos amb les diferents combinacions que podia fer en aquells moments... (no poso totes les fotos)




I acabem escollim aquesta i deixant-ho preparat per a primers del mes que ve.


I seguim passant els dies tot podant i mantenint els plançons a ratlla, es la primera poda important que se'ls fa aquest any.


Un dia entre setmana, concretament el dia 8, va venir la tele dels Pirineus a fer un directe sobre els bonsais d'Oliana, (Video, minut 19 en endavant), ha estat una tarda molt distreta conversant amb l'Eva i el Jofre sobre el mon dels bonsais i també hem aprofitat nosaltres per copsar com treballen els de la tele en un directe.
Els mateixos periodistes també ens van fer una entrevista per un diari Pirineus digital, (es pot trobar aqui)

el tercer cap de setmana del mes, vam dedicar una tarda al taller mensual del club bonsai Balaguer dedicat a revisar altres tasques de mesos anteriors i com portar els arbres amb aquesta calor  que està fent.

La resta de dies acabant de preparar arbres pel "mercadillo" de l'






I així hem acabat el mes. Demà ja comencem l'altre mes amb tres dies d'expo, mercat, i bonsai per tots costats.

Salut
Vicenç B.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada