Cercar en aquest blog

diumenge, 7 de novembre del 2021

ABE AEB Fuenlabrada 2021

 Ahir dissabte, oliana bonsai va assistir a l'exposició de l'Associació del Bonsai Espanyol i Associació espanyola de Bonsai. Dues associacions de nivell estatal que s'han fusionat durant aquests anys de pandèmia.

L'esdeveniment en si esta configurat com un congrés nacional, farcit d'activitats on es impossible de avorrir-se: l'exposició amb premis molt diversos, concurs de nous talents, tallers i conferencies diverses, sopar de gala amb l'entrega dels premis i per aquest any la ja inclusió del " mercadillo", una activitat molt necessària en qualsevol esdeveniment d'aquest tipus i que no hi va poder ser en la primera edició d'aquest congrés.

Com a soci d'ABE he de felicitat a tota l'organització per haver pogut celebrar-se aquest congrés amb el temps de pandèmia que encara s'arrossega i les limitacions que tenim en les nostres vides. Espero i desitjo, que per la propera edició us sigui tot mes fàcil.

Per aquesta edició, la meva estança en el congres s'ha limitat a una visita llampec el dissabte. Un viatge en ABE (el tren) a primera hora del mati i tornada amb l'últim de la nit. Un dia prou intens però suficient per carregar l'anima de bonsai en aquest temps.

Aquí us deixo les poques fotos que he fet, amb la intensitat de tot el dia no mes vaig pensar en fotos en els primers moments d'arribar al congres, tampoc serà cap drama, les xarxes socials aniran plenes de fotos i vídeos del esdeveniment complert amb tanta afluència de públic.

































Salutacions

Vicenç B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada