Cercar en aquest blog

dissabte, 2 d’octubre del 2021

10a KAZE Bonsai a Blanes

 Han passat deu edicions d'aquesta exposició per tal que, em decidís i es conjuressin els astres (circumstancies/agenda), a poder assistir-hi presencialment... no tinc perdó de Deu.

Una excursió de tres hores de cotxe (més tres per tornar) que ha valgut molt la pena. 

En les ultimes edicions es celebra en un espai que es pot tancar i esta a cobert, una gran diferencia i millora respecte a fer-ho a l'aire lliure, com ho feien en anteriors edicions. El local, cedit per l'ajuntament, te les parets llises, que també es un punt a favor per als que ens agrada de fer fotos.

Es d'agrair a l'Associació Bonsai Masia Can Florenci que continuïn amb tanta empenta i en aquest temps de pandèmia fent un esdeveniment ja amb deu anys de solera.

Aquí us deixo el reportatge que he pogut fer entre l'afluència de gent d'avui, no hi ha un ordre concret d'imatges ni editades.














































Amb els nombres de cada arbre hi ha una votació popular que conjuntament amb la votació del socis fan la llista de els millors arbres de l'exposició d'aquest any.

Us animo a visitar aquest esdeveniment que fa amb tanta il·lusió i ganes aquesta associació. Demà diumenge encara es pot visitar, podeu completar el dia, com hem fet nosaltres, amb un bon dinar en algun dels molts i bons restaurants d'aquesta localitat costera.

Salut 
Vicenç B.




2 comentaris: