Cercar en aquest blog

dimarts, 17 de març del 2020

Taules 27, 28, 29, 30

Aquests dies de confinament per aquest coronavirus, repassant les entrades del blog, he trobat la secció de les taules d'exposició, que tenia aparcat per als dies que no se que publicar.
Ara és l'ocasió de continuar amb algunes més.
He decidit publicar aquestes quatre alhora per que no són taules pròpiament sinó més aviat expositors de plantes d'accent.


Aquesta primera amb el núm. 27 és una peça de roure de 27 x 19,5 x 1,6 cm.  amb els cantells bisellats i tenyit de negre


Algunes fotos de quan s'ha fet servir





Aquesta amb el núm. 28 està feta de fusta de cirerer amb els cantells modelats en formes capritxoses i tenyit amb color caoba, les mides aproximades són 24 x 23 x 1.5 cm.


En algunes exposicions de la zona





Amb el núm. 29,  aquesta peça de aproximadament, 27 x 24 x 1.5 cm. de fusta de noguera encerada, sense colorant i amb els cantells simplement retallats






Per últim la núm. 30 és una peça de noguera tenyida de caoba  amb els cantells retallats i unes mides aproximades de 30 x 30 x 1.5 cm.


Aquesta és la que menys s'ha fet servir.




Aquestes peces s'han fet amb retalls que han sobrat de treballs mes industrials,  així han estat limitades per la mida d'aquests retalls intentant aprofitar-los de la millor manera possible, tot i que podrien ser molt mes primes, pero la dificultat de aprimar-les en les maquines industrials és limitada per la poca grandària que tenen.


Vicenç B.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada