Cercar en aquest blog

diumenge, 27 d’octubre del 2019

XX Exposició de tardor Club Bonsai Lleida

Aprofitant que avui a la tarda havia d'anar al club de Balaguer, a fer els tallers que fem cada mes, he volgut acabar d'omplir el dia visitant, pel mati, l'exposició del nostre club veí.
Un club, que tot hi ser fundat despres del nostre, inicialment amb socis escindits del cub de Balaguer. Actualment presenta una salut bastant millor, principalment pel que fa al nombre de socis actius.
Després de certs alts i baixos que han patit els dos clubs, com la majoria de clubs, el de Lleida es recupera amb rapidesa i bona harmonia entre els socis.
Això ho he pogut constatar avui amb aquesta visita a la exposició de tardor al pati de l'Institut de Estudis Ilerdencs, que s'està fent des de fa 20 anys.
Una exposició de club on cada soci aporta el que bonament pot, els socis mes avançats normalment tenen millors arbres i els mes novells estan mes en progrés, pero tothom amb il·lusió.

Seguint amb la filosofia habitual de fer poques fotos, us deixo uns enllaços on el mateix club penja els seus propis reportatges:
https://www.facebook.com/club.bonsai.lleidaa ,
http://clubbonsailleida.blogspot.com ,
https://www.instagram.com/bonsai_lleida/ ,

Les poques imatges que jo he fet, no es veuen massa clares... hi ha el vidre de la camara del móvil trenca.t










Des d'aquest senzill bloc donar les gracies a tota la gent del club bonsai Lleida per la simpatia i atencions rebudes, encoratjar-vos a continuar així i no defallir.

Vicenç B.

2 comentaris: