Cercar en aquest blog

dimecres, 17 d’abril del 2019

Soshun Tarragona 2019

Cap de setmana complert a la Soshun de Tarragona. L'exposició de bonsais que l' Associació Tarragona Bonsai i la Coordinadora d'Entitats Catalanes de Bonsai han organitzat al port de Tarragona.
Un esdeveniment farcit d'activitats de tot tipus en que no hi havia temps per avorrir-se. Destacar la presencia del mestre japonès Takeo Kawabe que ha realitzat tota classe de tallers i demostracions pel públic assistent. 
També hem de destacar la part dedicada als comerciants, ja que en aquesta ocasió ha estat molt concorreguda de parades i amb una bona acceptació del públic.
Es en aquest últim apartat on hem participat des de Oliana Bonsai amb la nostra modesta paradeta.



Com en edicions anteriors, el gran espai del que disposen fa que sembli que hi ha poca gent tot i que els estands del mercat omplien casi mitja sala, tothom podia transitar amplament




A l'entrada principal, rebien al públic dos tokonomas amb al·lusions a l'estació en que ens trobem




L'exposició dividida en diversos taulells que estaven repartits segons els club participants de la coordinadora d'entitats. No mes poso fotos generals, aplicant la política de qui ho vulgui veure mes en detall millor que s'apropi als esdeveniments personalment.













Un altre sector era dedicat en homenatge al desaparegut Thierry Font, amb alguns arbres cedits per la ocasió i per un taller de manteniment amb el mestre Kawabe.



Altres taulells dedicats a mostrar els treballs fets en un taller de ikebana amb Josefina Espallargas, socia del club arganitzador  i amb experiencia sobrada sobre aquest art.






En altres taulells, mostres diverses de la varietat de mides, composicions, especies que poden arribar a tenir els bonsais i plantes d'acompanyament.





Uns taulells dedicats al suiseki. La contemplació de pedres paisatge es un art que també va molt lligat a les exposicions de bonsai. En aquest cas mostrats individualment.



 I com no podia ser d'altra manera i aprofitant la presencia d'un mestre japonès, que també va visitar els estands, que millor que una imatge per immortalitzar el moment.


No mes vaig poder fer aquestes fotos, la tasca d'atendre la paradeta no em va permetre d'estar pendent dels tallers, demostracions i demes activitats que s'anaven succeint.


Vicenç B.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada