Cercar en aquest blog

diumenge, 24 de juliol del 2016

Curs Mistral Bonsai 2016

Aquest es el tercer any que faig al curs que organitza l'empresa Mistral Bonsai de Camarles al Baix Ebre.
Ja portem des del mes de març assistint un dissabte  cada mes, fins ara al juliol que parem i no hi tornem fins al setembre..... (a les recuperacions)
 Es un curs molt orientat a tècniques de cultiu i formació pas a pas, no es fan treballs espectaculars ni grans demostracions d'habilitat,  simplement com cultivar i que fer per treure el màxim rendiment al creixement de la temporada en diferents varietats, una tasca que Mistral domina a la perfecció donat el volum de material que mou  i que ha de continuar movent.

Quasi be que s'acaba el curs i no havia pensat en fer cap entrada sobre aquesta activitat. El curs es prou interessant, i amb tres anys que porto ja s'hem comencen  a quedar les coses clares pel que fa al cultiu i altres aspectes que sense voler es van tocant durant les classes. També es important fer relacions amb altres afeccionats i clubs amb diferents maneres de veure el mon del bonsai.

Aquí us deixo unes imatges de la sessió d'aquest mes de juliol, com que no pensava en cap entrada, de les sessions dels altres mesos no tinc fotos.


Tots molt atens a les explicacions





El de la dreta, amb el creixement nou de l'any, al mig amb el treball que s'ha de fer i a l'esquerra el resultat que provocarà en propers mesos la feina feta.







Al setembre continuem!!



Vicenç B.



3 comentaris:

  1. Molt bé Vicenç m'agradat molt la teva entrada.
    Enhorabona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Josep Mª, que ets al curs? ets el de reus, el de Lleida o el profe?

      Elimina
  2. Molt bé Vicenç m'agradat molt la teva entrada.
    Enhorabona.

    ResponElimina