Cercar en aquest blog

diumenge, 6 de desembre del 2015

Visita a l'exposició del II congrés de Nippon Bonsai Sakka Kyookai Europa Espanya

En la localitat  d'Albocàsser a la província de Castelló, s'ha celebrat aquest cap de setmana l'exposició d'aquesta associació dins del recinte de l'Ermitori de Sant Pau.



Un edifici molt ben conservat i amb moltes sales i saletes on una exposició de bonsais i quedava de meravella.
 L'anagrama de l'associació indicava la porta d'entrada al l'expo. Una vegada dins, el primer en rebre els visitants aquest magraner col·locat en aquest espai tan ample que es feia servir de cuina.


Mes a l'interior una sala principal amb tot de taulells a les parets i amb un fondo en que es pidien fer fotos molt bones (aquells que en saben) 

Les arcades, la pedra, la llum i tot plegat agafava un caire místic molt interessant



En la segona planta de l'edifici, les sales eren mes petites pro n'hi havia moltes i amb arbres exposats en tots els llocs possibles i fins i tot alguns tokonomas il·luminats molt atractius.



Com a comentari de l'exposició dir que es una de les exposicions on mes es cuida els detalls i on no si amunteguen els arbres, tots tenen molt d'espai i així no es distreu la visió d'un arbre amb el del costat. La majoria de composicions les he trobat molt correctes i agradables a la vista, potser l'única que grinyolava una mica un pi que feia de planta d'acompanyament d'un roure.
Un altre aspecte que jo he trobat o m'ho ha semblat  a mi, es que era molt apartat de nuclis grans o vies principals i pot haver afectat en la quantitat de públic assistent, es clar que jo hi he estat molt poc temps i la meva visió pot ser errada.

Per als que ni hi heu pogut assistir aquí podeu veure les fotos d'alguns arbres i generals del lloc.






















També alguns detalls que m'han cridat l'atenció i altres fotos que em serviran de model per si m'agafa ganes de fer alguna altra taula.








Una exposició molt recomanable, felicitar a l'organització i no us perdeu properes edicions!!

Vicenç B.




2 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies per el teu tracte en aquest article. Penso (com a membre) que les obres d'art s'han d'exposar correctament per a poder gaudir-les en tot el seu explendor.
    Fins un altra exposició.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es mereixen. Una dita catalana diu " qui fa el que pot, no esta obligat a mes" i en general penso que estava molt be...mes que be, super. I sobretot no defalliu, organitzar exposicions es una feinada i si son de categoria suposo que mes.
      Enhorabona i endavant!!

      Elimina