Cercar en aquest blog

divendres, 4 de desembre del 2015

Taules 10, 11, 12, 13 i 14

Avui, continuant amb l'intent de publicar tots ells treballs sobre taules d'exposició que faig i he anat fent els darrers anys, mostraré aquest grup de cinc que vaig fer al començament de posar-me a fer tauletes.
Les mostro totes en una mateixa entrada per que son taules pendents de modificar. Al principi de fer tauletes les presses per voler tenir taules on mostrar els arbres, van fer que no es tinguessin en compte alguns aspectes que ara considero mes importants. Un d'aquests aspectes principals es el color, totes aquestes es van fer en el seu color de fusta natural, uns colors que al ser clars no realcen prou el bonsai que si exposa al damunt.

Taula 11: Te unes mides de 47 x 34 x 8 cm. i esta feta tota en fusta de faig menys la part del interior del sobre que es de roure. Les potes son ornaments treballats del capçal d'un llit, previament restaurats i adequats a la nova funció de potes de tauleta de bonsai.


Taula 12: Te unes mides de 40.5 x 31 x 13 i també es de fusta de faig tota menys l'interior del sobre que es de roure. Les potes també son reciclades del mateix llit que l'anterior taula sols que aquestes peces ja feien la funció de potes al llit.


Taula 13: Aquesta te unes mides de 38 x 27 x 12 i tota de fusta de faig menys el centro del sobre que es de cirerer. Les potes es la part superior de l'espatllera de dues cadires, ajuntats amb un travesser pels costats.


Taula 14: Te unes mides iguals que l'anterior, també amb el mateix tipus de combinació de fustes i de construcció. Les potes son la part inferior de l'espatllera de les mateixes cadires amb que es va fer l'anterior.



Taula 10: Aquesta ja es va modificar un cop, passant de ser un tamboret a donar-li una utilitat com expositor de bonsai. Es tracta d'un retall del folre d'un pilar de ferro al que se li va afegir una tapa a la part superior. Es de fusta de pi i te unes mides de 22 x 22 x 27 i l'únic punt atractiu es el pirogravat d'un bonsai per una de les seves cares.


La idea per tot aquest conjunt es de canviar el color i amb aquesta ultima potser de fer-li alguna gracia per que sigui mes atractiva, de moment estan a l'espera de temps i ganes per posar-mi a fer-hi alguna cosa d'aquestes.

Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada