Cercar en aquest blog

dimarts, 15 de setembre de 2015

Demo i tallers amb Mauro

Aquest cap de setmana passat va ser un d'aquests intensius:
 El dissabte  a les 9:00 del mati començava una demostració a càrrec de Mauro Stemberger a la seu del Club bonsai Lleida. Em van dir si hi volia assistir i no m'ho vaig pensar dues vegades.
Un total de 10 o 12 persones vam estar atents a l'evolució de la demo i les explicacions de com i per que es feien unes actuacions o unes altres sobre una sabina rastrera propietat del president del club.

Un anàlisi de les possibilitats del projecteDesprés ens va explicar la seva visió de punts atractius i defectes per corregir


 I ja amb l'idea clara dels passos a fer...començen a treballar


A la part final uns petits retocs, i...


A jutjar per la cara de satisfacció del propietari i Mauro, la sabina a complert les expectatives sobradament amb l'ajuda del mestre.
 Amb aquesta savina ja varem passar tot el mati fins l'hora de dinar. Durant la tarda es van fer una altra de petita i un primer plantejament en una altra una mica mes gran. Així vam acabar el dissabte.

Foto final feta per Mauro.


El diumenge tocava taller amb Mauro a casa Curro. L'hora de començar van ser les 9 del mati i directes a la feina. Tan directes que no vaig pensar en fotos fins al final del primer arbre, sort que tenia alguna de dies anteriors.

Així era abans... Un costat

L'altre costat.


I així va quedar.Sense un  fondo no es veu prou be pro al final ja vaig fer fotos a casa pel blog.


Va ser un dia molt intens en que es van treballar dos arbres per persona, alguns bastant grans, i també es va rebre assessorament en d'altres.

Aquí es poden veure una part dels arbres que es van treballar.


Aquests vam ser els assistents a aquest taller.Els arbres crec que van quedar molt ben encarats amb aquests dissenys inicials. Mauro te una visió molt rapida dels projectes i amb la capacitat tècnica per portar-los a terme. Crec que tots vam quedar força satisfets dels treballs realitzats.

Aquest son els dos que vaig treballar 
Front

Esquena

I l'altre pinet.
AbansI despres del taller.

Front

 Esquena

Aquests ara els deixaré tranquils fins que es puguin trasplantar. Durant aquest temps buscaré uns tests apropiats.


Vicenç B.


2 comentaris: