Cercar en aquest blog

dimarts, 4 d’agost del 2015

Exposició Bonsai FM Oliana 2015 -el sorteig-

Ja ha passat la Festa Major d'Oliana 2015, i al mateix temps, el corresponen sorteig d'un bonsai com cada any.
L'arbre en sorteig era aquesta -pyracantha coccinea- de fruits vermells (quan siguin madurs es clar)


El sorteig es va fer amb la típica "Llumeneta", a dos euros el núm. i en combinació de les dues darreres xifres del sorteig de l'Once del diumenge 2 d'agost.


Aquest any el primer dia de la FM va quedar molt deslluït per culpa de la pluja i crec que això va ser la causa de que no s'omplis tota la llumeneta.
Amb aquests números buits era fàcil que no sortís al primer sorteig.... i així va ser.

El sorteig del diumenge el número va ser 71279 i com es pot veure en la imatge anterior, va quedar en blanc com tants altres,


Només calia esperar al sorteig del dilluns 3 d'agost per veure si hi havia mes sort.
En el sorteig del dilluns el núm. va ser 31410...


I aquest cop si que tenim un afortunat que va signar el 10.


Es un senyor ,de nom David, de la plana de Lleida va agafar el número que toca (aquest any, es clar)

Des d'aquest blog vull felicitar a l'afortunat i que en properes dates li faré entrega, tal com hem quedat  amb ell, via telefònica, del seu bonsai. Felicitats David.

Aclarir que  he fet aquesta entrada primer que el reportatge de l'exposició, per tal de que els que van signar algun núm. puguin estar assabentats de com a anat el sorteig.

Informar també als visitants d'aquest blog, que aquest sorteig es fa cada any per poder suplir els gastos  d'alguns materials específics que aportem nosaltres a l'exposició (teles, separadors, transports, manteniment de taules expositores,..), els taulells i que ens deixin la sala, ho gestiona l'Ajuntament d'Oliana al que donem les gracies públicament des d'aquest blog.


Vicenç B.




2 comentaris: