Cercar en aquest blog

dissabte, 23 de març del 2024

Taules 34, 35, 38 i 45

 Fa molt temps que no publico cap entrada dedicada a les taules d'exposició. També es cert que fa mes d'algun any que no en faig cap de nova, però encara no he publicat totes les que tinc guardades.  La majoria les heu pogut veure en les entrades d'aquest blog dedicades a TAULES EXPOSITORES.

En la versió per a web, es una de les etiquetes que apareix al costat dret de la pantalla.

Orientacions a banda, vaig a comentar una mica dels següents quatre elements d'exposició.

Taula 34,  Amb unes mides de 25x17x4,5 cm. Son retalls de una cantonera de faig a la que s’hi ha afegit la peça central per omplir el sobre. Els laterals s’han buidat per simular les potes. I s'ha tenyit de color noguer i un acabat de laca de poliuretà.


Taula 35,  59x42x8 centímetres. Taula feta de fusta de pi i potes reciclades d’uns remats de barra de cortina sense modificar. El sobre, de tres cm. de gruix en el marc perimetral, esta esbiaixat en tot el cantell en un angle de 45º per tindre una semblança amb l'angle que tenen els remats. Esta tenyida en un color wengué i lacada amb poliuretà


Taula 38,  Aquest element que sembla tant robust en realitat no pesa casi res per que esta fet d'una fusta coneguda amb el nom de "limoncillo". Esta fet de retalls d'una motllura decorativa usada en interiors entre la paret i el sostre de les cases. Te una base de 47x47 amb 15 d'alçada i la part superior 33x33 cm.  es de pi amb un canal marcat i una motllura en el cantell. Esta tenyida en noguer i acabat de poliuretà. 


Taula 45,  23,5x13x2,5 centímetres. Retalls d'una cantonera de fusta de niangon a la que se l'hi ha encolat una peça per sota per omplir el sobre i amb el canal ja fet. S'ha buidat la forma de les potes i desprès arrodonits els cantells. Esta tenyida de color noguer i lacada amb poliuretà


Per avui  ja n'hi ha prou. Un altre dia mes

Salut,
Vicenç B.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada