Cercar en aquest blog

diumenge, 11 de juny del 2023

Exposició Associació Tarragona Bonsai

Després de la visita d'ahir, avui ens ha tocat a nosaltres desplaçar-nos a mirar l'exposició de l'Associació Tarragona Bonsai dins del pati interior Jaume I a l'ajuntament.

Aquesta vegada he hagut d'anar en diumenge, no es el millor dia per visitar una exposició però si no tens altre, t'has de conformar.



Aquest dia, segons el programa, es tenia de fer la visita comentada pel mestre Josep Mª M., una activitat molt interessant, tant pels propietaris dels arbres com pel públic en general, en que sempre s'aprèn alguna cosa mes. 
Per raons personals, el mestre no ha pogut vindre i han acabat fent la visita comentada els mateixos socis del club. 






Durant el mati hi ha hagut una bona afluència de públic, entre entusiastes d'aquesta afició i turistes que aprofitaven l'ocasió de visitar l'ajuntament, hi havia moments que es feia difícil de fer fotos pel  passadís, tot hi així, algunes hem aconseguit dels exemplars exposats amb tota mena de detalls, espais prou amples i la majoria amb un bon nivell de refinament.

















Un conjunt de composicions d'ikebana realitzats en el taller de divendres per la Fina i els seus alumnes, completaven l'exposició al voltant del monument a Jaume I.

Salut
Vicenç B.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada