Cercar en aquest blog

diumenge, 15 de maig del 2022

32ª Exposició Bonsai Natura del Bages

 Un altre cap de setmana complert de bonsai, aquest mes de maig es molt concentrat.

Ara ha estat el Club Bonsai Natura del Bages el que ha celebrat la seva 32ª exposició on participen els socis de l'entitat. Al mateix temps també s'ha celebrat la 8ª Fira de bonsai i tot integrat dins de la Fira de l'Ascensió. Una fira de promoció comercial de Manresa.

Després de muntar l'estand d'OlianaBonsai, lo primer ha estat la visita a l'exposició, aprofitant que encara no hi havia massa gent passejant per les parades ni pel carrer.

Unes imatges de la sala i alguns dels arbres.































Com totes les exposicions de Clubs, hi ha diferents treballs ajustats a les capacitats dels diferents socis, no tothom va al mateix nivell, tant es així que es podien apreciar moltes millores en alguns arbres fruit dels treballs dels seus propietaris.

En el tema de la fira, "mercadillo" pels entusiastes del bonsai, hi han hagut canvis importants en com es venia realitzant abans de la pandèmia. Hem passat de un recinte mes o menys apartat del transit normal pel passeig de Manresa a estar col·locats en un lateral del passeig amb el pas constant de gent que es desplaça per les diferents activitats de la Fira general. Abans sols entrava al "mercadillo" els entusiastes del mon del bonsai, reduint l'horari d'atenció al públic a quatre hores, cosa que ara a passat a ser de dos dies i nou hores cada dia. El que provoca, que passi molta gent però pocs a comprar, moltes preguntes,  moltes fotos, molts elogis i al final just de pagar els costos que comporta passar dos dies fora de casa i els respectius trajectes. Sort que el bonsai i tot el que l'envolta, ens agrada tant, que amb el retrobament dels diferents coneguts/amics i poder passar una estona comentant sobre bonsai, ja ens omple de ganes per una propera ocasió, tant si es en format dos dies o un. 









Salut,
Vicenç B.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada