Cercar en aquest blog

dilluns, 24 de desembre del 2018

Taller amb Nacho Salar

Aquest cap de setmana hem gaudit d'uns dies intensos de bonsai. A Bonsai Oliana hem muntat  uns dies de tallers amb el mestre Nacho Salar de Bonsai Nara. Han estat uns dies molt ben aprofitats, hem pogut refinar alguns arbres i fer alguns dissenys de formació inicial a d'altres que encara no s'havien treballat mai.
També hem tingut la inestimable ajuda de  amics i coneguts que han treballat algun dels seus propis arbres i d'altres que  han volgut col.laborar amb els treballs dels nostres.


Com que aquests dies son freds en aquestes contrades, hem agafat una selecció d'arbres i ens hem traslladat al garatge de casa on hi ha una temperatura mes agradable per poder treballar millor que en el viver.

Unes imatges generals del ambient del dissabte al mati amb: Ignacio Bonsai, Vicenç Jové, Alfons Sala (Kurrillo), Jony Luque, Nacho i Jo, plenament atrafegats.






Alguns dels que s'han treballat en la primera fornada d'aquest dissabte.





El diumenge també ha estat força productiu pel que fa a arbres treballats. Tambe es va incorporar algun altre company com el Tonet i en Juan.














Hem passat un parell de dies molt interessants,intensos i profitosos de bonsai.
Han estat casi 10 hores diàries ficats plenament en el tema, treballant i comentant sobre bonsai. 
Una experiència molt enriquidora que de ven segur que es repetirà mes d'una vegada

Al final del dia, ja començava a flaquejar les forces i el mestre ho observava amb distancia tot analitzant.... alguna cosa.

Aprofitant el dia en que faig aquesta entrada i que segurament ja no en faré cap altra fins l'any que ve, vull desitjar des d'aquest bloc a tots els visitants, lectors, seguidors i a tothom en general  unes molt bones festes de nadal, cap d'any, reis i demes, gaudiu tant com pogueu i fins l'any que ve.



Salutacions, Bones Festes
Vicenç B.


1 comentari: