Cercar en aquest blog

diumenge, 11 de juny del 2017

5ª Sessió curs Mistral 2017

Aquest dissabte, cinquena sessió del curs de mistral. El professor tenia preparats diferents temes per avui. Ha començat per mostrar-nos diferents textures de treballs en fustes mortes i degut al gran interès pel tema de tothom, amb moltes preguntes, comentaris i treball pràctic sobre una sabina rastrera d'un dels alumnes hem passat la jornada casi exclusivament amb aquest tema i emplaçats a continuar-ho la propera sessió. 


Un primer treball ha estat en trobar la vena viva i perfilar-la per que faci una bona cicatriu


També s'ha explicat com fer l'eina per perfilar la vena viva. 


Amb maquinaria elèctrica i manual s'ha començat a desbastar la part morta fins arribar a trobar la part dura de la fustaTambé hem provat les sensacions que transmet el treball amb la maquina.


El relleu aconseguit amb aquests treballs
La maquina que s'ha fet servir avui, es un tipus de polidora que està en el mercat, modificada per poder muntar diferents discs de treball a la punta.


Per acabar la jornada, un repàs als treballs de la passada sessió per veure com ha funcionat les podes d'aclarida 


Les brotacions han estat molt abundants a les parts mes distals de les rames, tant creixement farà que  es tingui que seleccionar els brots que es volen deixar creixer i retirar la resta, inclús algun que ha sortit mes a l'interior, però aquesta sera feina per la propera sessió en que els brots estaran mes desenvolupats.


Vicenç B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada