Cercar en aquest blog

dimecres, 3 de maig del 2017

Colzades 2017

Aprofitant que els arbres ja estan ben brotats he dedicat el dia d'avui a fer un seguit de colzades a alguns arbres que ja tenia destinats i pensats per aquest tipus de treball.

Avellaner contorta, te dues rames gruixudes molt iguals de diàmetre, així que en traurem una.L'altre dia vaig comprar aquest arbre en un viver comú, una prunera que les prunes no es fan mes grans que un pesol. La vaig agafar pel multi-tronc que tenia i aprofitar les branques llargues per reproduir-lo. Aquest any començarem amb tres colzades i alguns esqueixos.Aquest auró japonès ha estat esperant alguns anys per fer-li les colzades, anys enrrere estava molt malmès i amb molt poc vigor, ara que ha despertat amb força s'han fet dues colzades.


I per últim d'avui aquest auró japonès de la varietat arakawa, que va ser fruit d'un canvi per un altre arbre del meu viver i també amb l'idea de reproduir l'espècie i aprofitar el peu per formar un primer bonsai d'aquesta espècie en el meu viver.Avui només he pogut fer aquests, per que s'ha posat a ploure, però en tinc mes de pensats que faré durant aquest mes. Ara es un bon temps per aquests treballs en aquesta zona.Vicenç B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada