Cercar en aquest blog

diumenge, 23 d’abril de 2017

XXI Mostra Catalana de Bonsai a Reus 2017

Organitzat pel Club Bonsai Reus i l'auspici de la Coordinadora d'Entitats Catalanes de Bonsai, s'ha celebrat aquest cap de setmana passat, l'exposició anual que promou la coordinadora en diferents localitats.
Aquest any ha tocat fer-la a Reus a l'antic hospital. Un recinte tancat prou acollidor i espaiós per fer una exposició com aquesta.
El Club Bonsai Reus amb el seu bon saber fer va distribuir i decorar les estances amb ordre i
pulcritud.

Un cop passats els parterres de sorra rastellada i el tori, rebien al visitant aquestes dues composicions a banda i banda
 A l'esquerra una alzinera i un petit pi


I a la dreta un grandiós bosc d'oms


A la planta baixa uns mostradors llargs distribuïts per que cada associació disposés els seus arbres com millor volguessin

Associació Bonsai Natura del Bages

 


Associació Bonsaista del MontsiàClub Bonsai ReusAssociació Tarragona Bonsai

Associació Catalana Amics del Bonsai


Amics del Bonsai de CerdanyolaPer acabar d'omplir el espai de la planta baixa, alguns taulells col·locats estratègicament amb exemplars del club amfitrióA la segona planta, que en principi també era per les associacions, però no mès es van confirmar les sis anteriors. Es va exposar una sèrie de taulells individuals amb els arbres que s'han fet servir al club pels cartells de les anteriors exposicions i el dibuix de cadascun.

L'autor dels dibuixos i te molt bona ma.
Algunes vistes generals


Durant la meva curta estada en l'exposició vaig poder veure un moment la demostració de creació d'un bosc d'oms a càrrec dels socis del club: Juan Cotano, Emili Asensio i moderat per Josep Mª MartinezEl programa força complert amb activitats a totes hores


En un taulell a banda, els premis d'un sorteig en combinació amb l'ONCE... uns bons premis


Una bona exposició, tot i les dificultats pròpies d'un esdeveniment com aquest en que intervé tanta  gent. Felicitats ha quedat molt be.


Vicenç B.

2 comentaris:

  1. Llastima , no hi he pogut anar pero gracies per compartir la teva visita , una exposicio molt complerta i espectacular , de cara el nivell dels bonsais .

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Crec que esta prou be però seria millor si hi hages mes clubs implicats

    ResponElimina