Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de setembre de 2016

XXII EXPOSICIÓ de BONSAIS CIUTAT DE REUS 2016

Coincidint amb l'última jornada del curs de Mistral, he aprofitat per passar-me per l'expo del club de Reus que tenien muntada aquest cap de setmana.
Encara s'havia de fer la inauguració oficial amb les autoritats, però el públic en general ja hi podia entrar.

L'exposició es sols de socis del club que aprofiten les festes locals per mostrar el seu treball al llarg del temps.
Un treball en que cada soci progressa en el nivell que pot o vol i que es reflecteix en aquesta exposició amb un nivell que cada dia va a mesEs mostraven un centenar d'arbres ben cuidats i tots ressaltats amb tauletes i lloses expositores de fusta


El pati on es fa l'exposició es ideal per allargar-ho els dies que es vulgui, es un recinte tancat i a l'aire lliure, on els arbres no pateixen amb el pas dels dies. Es molt ampli per als visitants i esta situat en un lloc cèntric de la ciutat.


Casi totes les imatges son molt en general, per veure mes el detall dels arbres val mes visitar-ho en persona.


Ja per anar acabant; aquestes ultimes imatges de les taules expositores que m'han sorprès al assabentar-me que son de construcció pròpia del president del club i algun altres soci.
Ja tenia coneixement que al club hi havia algun fuster, però desconeixia les habilitats del president en aquest apartatI algun mes que també te manetes per la fusta.


En conjunt una visita molt agradable, llàstima que la meva poca disposició de temps no m'hagi deixat gaudir mes estona dels tallers i resta del programa.


Vicenç B.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada