Cercar en aquest blog

dimecres, 17 de febrer de 2016

La ultima de Japó

Aquesta sera l'ultima entrada dedicada al viatge de Japó.
Pensava que podia fer un altra dedicada al mercadillo  "green club", pro suposo que vaig estar tan concentrat mirant i remirant que no mes vaig fer dues fotos. Aquestes dues primeres.

Aquest mercat es a l'exterior amb una quantitat de parades increïble, potser que en hi hagi 100 i una qualitat del material que es ven impressionant, a banda de les parades a l'exterior en el centre del terreny hi ha un edifici de tres plantes també plenes de parades.

Aquesta es part d'una planta de l'edifici Com que no tinc mes fotos del mercadillo aprofitare aquest últim post del Japó per posar algunes imatges de la part que no es va dedicar a bonsai, es a dir la part mes turística.La seu de l'associació nacional de bonsai del Japó


Aquesta estació era un punt de referencia per situar-nos a Tokio


Temples, templets, portes d'entrada, jardins, monuments...

Asakusa, un carrer comercial típic a tope de gent

A sota una entrada tradicional a una vivenda particular 


Si fins i tot les tapes de les clavegueres estan treballades amb gracia.


Japó es ple de curiositats i mes si es la primera vegada que hi vas, a cada pas hi ha alguna cosa que et crida l'atenció. Tot i que nosaltres hem dedicat la major part del temps a la nostra bogeria del bonsai,  hem pogut veure també com funciona el país, sobretot Tokio,

Espero, amb aquestes quatre entrades, d'haver resumit prou be i fer-vos partícips d'aquesta aventura de set dies de viatge al Japó.

Salutacions
Vicenç B.

2 comentaris:

 1. Quina enveja Vicenç !! A veure si algun dia puc fer un viatge així...
  Merci per les entrades, pels apassionats pel Japó i el bonsai sempre és interessant,... sempre aprens alguna coseta...
  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracies Jordi,
   mira va sortir la possibilitat de afegir-me a aquest grup que anaven al Japó, jo no ho veia masa clar pro la dona i la canalla em van acabar de convencer per anar-hi i al final vaig pensar; agafa el tren ara que passa que ves a saber cuan tornara a passar.

   Salut

   Elimina