dimarts, 9 de maig del 2023

Exposició/mercat a Manresa

 Aquest cap de setmana hem estat a l'exposició del club Bonsai Natura del Bages a Manresa. Hem contribuït amb el nostre estand al mercat del diumenge al mati. El dia amenaçava pluja i semblava que espantava els visitants o potser ja havien vingut dissabte, al final, el mati va aguantar sense pluja i vam poder gaudir d'unes hores de conversa amb els entusiastes que es van apropar pel mercat. 


També varem tenir temps de fer un tomb a la part de l'exposició, on varem poder veure els diferents nivells dels socis del club que van voler exposar. Un detall que em va cridar l'atenció, va ser l'alçada del taulells, una mida que pel meu gust s'hauria d'implantar en les exposicions en general, per no acabar amb alguna estrebada a l'esquena, ajupint-nos per contemplar els arbres.


Un sector de suiseki entrant a l'esquerra, denota que alguns socis també tenen inquietuds per altres arts orientals que sovint van de la ma amb el bonsai.


Una bona quantitat d'arbres omplia la sala, sense molestar-se els uns amb els altres. Aquí sols uns exemplars dels que hi havia







Una altra jornada per guardar en la memòria bonsaiera.

Salut 
Vicenç B.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada