dissabte, 27 de novembre del 2021

NISHIKITEN 2021

 Avui hem assistit a una nova edició de la Nishikiten. Hem aprofitat que no ens queda massa lluny per poder-hi estar mati i tarda, cosa que ha sigut un gran encert, per que al mati hi havia una gran afluència de visitants i era com complicat de fer alguna foto. Es notava que hi havien ganes d'algun esdeveniment important a la zona despres de tant temps de restriccions i demès. Semblava que ens hem posat tots d'acord per estar-hi el dissabte al mati, si s'hagués intentat planificar no hauria sortit millor. Poder parlar i veure'ns en persona amb gent que feia tant temps que no ens veiem ha fet que el dia sigués molt gratificant i emotiu.

Però anem a el que tothom espera, fotos de l'esdeveniment. A la tarda a primera hora ha estat molt fàcil de passar per totes les composicions i zona de ventes, justet fer-los tots per que s'ha esgotat la bateria del movil i ha tornat la aglomeració de gent ... s'ha fet el que s'ha pogut!!
























































Agrair als organitzadors la gran tasca que han realitzat muntant aquesta exposició de tant bon nivell i que edició rera edició va a millor tot i aquests temps que encara no son normals del tot.
Gracies i enhorabona.

Salutacions
Vicenç B.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada