dilluns, 10 de juliol de 2017

Treball de remodelació

Una de les alumnes del curs que vaig realitzar a Oliana l'any 2012, em va demanar si li podia fer alguna cosa a un juniper de jardí, que encara sobrevivia en un bol al seu pati.

Una mica sorprès que despres de tant temps, que encara visqui algun dels arbres del curs. De fet si ho penso be, alguns encara viuen i altres han acabat al meu viver per cansament de l'afició.

Vaig passar primer pel seu pati, per veure una mica en quin estat es trobava l'arbre, i poder així recomanar-li una cosa o altra. La veritat es que l'arbre estava força be, una mica escàs del reg, pro l'aspecte del verd era de bona salut.

Me'l vaig portar al meu pati i amb tota la tranquil·litat del mon l'he anat remodelant.


Treure els filferros que algú havia posat i ja s'estaven clavant, repassar les zones de fusta morta per dissimular els talls que s'havien fet al ramatge inicial. Una poda d'algunes rames petites, fins a brots nous més interiors.


I un lleuger filferrat per reposicionar el verd i que el client/alumna tingui una sensació de millora del arbre.
Amb la nova remodelació s'han definit dos possibles fronts, que segons evolucions futures ja es definirà quin es el millor...o potser un altre
 Un front

 L'altre

Ara tan sols queda tornar-lo al propietari i esperar el veredicte.

Vicenç B.


2 comentaris:

  1. Bona feina Vicenç, a mi per ara m'agrada la primera foto pel seu front.

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Gracies, a mi potser també m'agrada mes la primera, es veu mes compacte, pro en el futur aixó pot canviar. De moment li ofereixo aquestes dues possibilitats i d'aquí alguns anys ja es veurà.
    Salut

    ResponElimina