Cercar en aquest blog

dijous, 16 de febrer del 2017

91 Kokufu 2017

Fa molts dies que no publicava res al blog i el motiu era la preparació i posterior viatge al Japó. Tot i que hi vaig anar l'any passat, no deixa de ser un enrenou marxar tant lluny de casa encara que no mès sigui una setmana. El temps just per visitar la exposició Kokufu, el mercadillo de "Green club", un dia de vivers i la resta de turisme pels llocs mes coneguts de Tokio.

Ara al tornar, ja es hora de trasplantar i el temps es escàs, així que a diferencia de l'any passat que vaig publicar quatre entrades del viatge.

90th-kokufu-ten-2016
omiya-bonsai-village
taisho-en
la-ultima-de-japo 2016

Aquesta vegada ho resumiré tot en una sola entrada ja que moltes fotos son dels mateixos llocs que varem visitar l'any passat i avui es dels pocs dies que tinc temps.
Començaré per l'exposició, que tot i que el format es idèntic edició rera edició, els arbres exposats son diferents. De les dues sessions que fan cada any, aquesta vegada no mes vaig assistir a la primera per que quan anava per veure la segona, algú ens va informar que al mateix edifici hi havia una exposició de suiseki i varem canviar els plans. No sortirà cap foto dels suisekis per que estava prohibit fer fotos.













































Evidentment, no hi ha les fotos de tots, no mes els que em cridaven mes l'atenció i es podien fotografiar amb facilitat per que el volum de gent que visiten l'exposició fa molt difícil de parar-te davant d'un arbre a esplaiar-te fent fotos.

Un altre aspecte important del viatge es la visita als vivers de Omiya. Aquest any varem visitar casi els mateixos de l'any passat, no mes que aquest any em vaig apuntar els noms: Mansei-en, Seiko-en, Fuyo-en, Tosho-en, Yorozu-en i el vivero de Kimura. Tot aixo amb el tour que te muntat el Sr. Nakamizu del restaurant del davant de la porta del museu del bonsai d'Omiya.
















La resta dels dies fent algunes compres....













Algunes de mes turístiques i japonejant per la capital principalment.















Com autentics "guiris" fotografiant tot el que ens cridava l'atenció, aquestes pel tema professional





L'últim apunt important es el que fa referència al menjar i l'amistat que es crea durant aquests dies compartint taula.









Viatjar al Japó es una experiència molt interessant, encara que no t'agradin els bonsais i ha molts altres aspectes que faran que sigui prou interessant per desitjar repetir el desplaçament fins aquest país.
Aixó si, lo mes pesat, dotze hores de vol seguides, mes enllaç i dues mes fins Barna, pro si estàs de sort igual et deixen portar l'avió.


Vicenç B.













2 comentaris:

  1. Bon reportatge Vicenç , ara no somrius gaire a les fotos , però to devies passar pipa .

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho varem passar molt be, el que passa es que jo soc serio per naturalesa!!

      Elimina