Cercar en aquest blog

dilluns, 15 de febrer del 2016

Omiya bonsai village

Anar a Japó i no visitar Omiya, es com un delicte per un afeccionat al bonsai. Aquest lloc situat a la prefectura de Saitama es on estan concentrats molts dels viveristes de bonsai famosos del país i també el "Omiya bonsai art  Museum"


































Tot el barri es de casetes baixes com a molt dues plantes i amb molt poc volum de transit, a mes a mes pots anar a diferents vivers a peu, no estan massa separats.




El propietari d'aquest restaurant es el que organitza el tour pels diferents vivers, ell ja te les gestions fetes per poder visitar-los i de pas s'assegura gent pel seu negoci, es molt bona opció apuntar-se a aquest tour. Fins i tot ens van acompanyar dues guies turístiques del país que parlaven espanyol millor que nosaltres.

























No puc posar quines son de un viver i quines d'un altre, tot era tan intens que no vaig pensar en anotar-me cap nom, pro com que molts d'aquests arbres son famosos es pot saber els llocs on varem estar d'Omiya.

Vicenç B.



4 comentaris:

  1. Hola Vicenç,dies unics,vivers unics,bonsais que costaran de veure per aquí.Hem fas tenir mes enveja sana.

    Salutacions

    ResponElimina
  2. Ep,Vicenç un reportatge genial, ja et deia jo que t'agradaria el viatge, jo estic desitjant tornar.Es un pais fantastic i mol aconsejatble per un aficionat al bonsai.

    Jeroni.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Jeroni, si va estar molt be i tot dedicat al bonsai, no es pot demanar mes. Les fotos...moltes pro fetes a tort i a dret, es que no es podia estar en tot!!!

      Elimina